Căutare amănunţită
Hűségprogram

 

Ce înseamnă programul de fidelitate Lámpanet?

 

Prin programul nostru dorim să răsplătim încrederea clienţilor în programul nostru. Programul de fidelitate este foarte simplu.După prima comandă în valoare de peste 20000 Ft(forinţi) brut,Dumneavoastră intraţi automat în rîndul clienţilor fideli.Începînd de aici,la fiecare ocazie,beneficiaţi de reducerile(discount) clienţilor fideli.

Condiţia ca Dumneavoastră să participaţi la programul nostru de fidelitate este ca să văînregistraţi în magazinul nostru,şi să atingeţi suma minimă de comandă(20000 Ft brut), chiar şi din mai multe comenzi.

 

* în suma totală a comenzii nu se include preţul de transport!

 

 

Cum funcţionează Programul de fidelitate?

 

Cu prima comandă(cumpărare) Dumneavoastră vă inregistraţi în sistemul nostru. Dacă comandaţi în valoare de minim 20000 Ft(brut) orice fel de produs al tehnicii de lumină,la proxima ocazie puteţi comanda la preţurile reduse(discount),intrînd în magazinul nostru veţi vedea deja preţurile reduse,sistemul nostru va socoti pt. Dumneavoastră cu preţurile reduse.

Dacă la prima comandă nu atingeţi suma de 20000Ft şi ulterior doriţi să beneficiaţi de Programul clienţilor fideli,nu este nici o problemă,noi vă însumăm comenzile, şi cînd acestea ating limita de 20000Ft,vă înregistrăm automat în programul nostru, urmînd ca la fiecare comandă să vă validăm reducerile de preţuri.

 

 

Care este măsura reducerilor pentru clienţii fideli?

 

După prima comandă vă înştiinţăm detaliat în scris despre programul nostru de fidelitate şi reducerile de preţ.

 

 

La ce produse sînt valabile reducerile de preţ pt. clienţii fideli?

 

Reducerile pt.clienţii fideli sînt valabile pt.toate produsele magazinului nostru, inclusiv pt.produsele cu preţ redus,dar nu pot fi îmbinate cu alte promoţii (de exemplu:lampă+bec cadou),sau discount-card.

 

 

Regulile beneficierii reducerilor pt.clienţii fideli

 

• De reducerile clienţilor fideli beneficiează doar cumpărătorii înregistraţi în magazinul online Lámpanet
• Reducerile sînt valabile doar pt.comenzile efectuate de Dumneavoastră „online”, deci prin internet,pe site-ul Lámpanet.
• Reducerile nu se pot transforma în bani lichizi şi nu pot fi transferate(atribuite) altor persoane,fizice sau juridice.
• Mărfurile cumpărate cu reducerile clienţilor fideli care sînt returnate,vor fi replătite exact cu aceaşi sumă,cu care clientul a plătit comanda.

 

 

În caz de problemă

 

Dacă observaţi orice eroare în programul nostru de fidelitate sau aveţi orice fel de întrebare în legătură cu aceasta,semnalaţi-ne la oricare din punctele noastre de contact.

 

Cereţi-ne oferta!

Telefon: 003679325538
Mobil: 0036302350894 (Ungaria, we speak English)
E-mail: info@lampanet.ro
Skype: My status

 

IntrareLămpi în ofertă

Partenerii noştri


Pagini propuse